Fine Rundstycker Glutenfria
3dl lunkent vann eller melk
1 egg
30g gjär
1/2ts salt
1ss sukker
3ss smeltet margarin eller olje
5dl Beatemix eller lys Toro
5dl Semper fint mjöl
Gjären löses opp i väsken og salt og fett tilsettes sammen med egget.
Tilsett melet og rör deigen godt. La den hvile 20min og rör den lett sammen igjen.
Settes med skje på bakepapir eller rull dem tioll boller men bruk litt meir mel da når du ruller dem. Kan og settes i små muffinsformer. Etterheves og steker 10-15 min ved 225 grader.
Frågor? Fråga på!!!!
11/09/2010 07:42:00 em
|
Etiketter:
Recept
|
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentarer:
takk snille, Susanne!! Eg skal bake når det nærmar seg jul, kjekt å ha noke som mamma, farmor og kusine kan ete og :)
jannike :)
Skicka en kommentar